Wednesday, June 2, 2010

PENGURUSAN LEMBAGA PENGARAH

PENGURUSAN
LEMBAGA PENGARAH

Pengarah Urusan
Esah bte Ahmad

B
erpengalaman dalam penyediaan makanan lebih dari 12 tahun. Minat dalam bidang masakan diwarisi turun- menurun dari generasi sebelumnya. Sebelum ini,beliau mengusahakan restoran dan kantin Syed Kecil Bangsar (1990 - 2000)

Pengarah Pemasaran dan Perkahwinan
Gali bin Manaf

Berpengalaman lebih 20 tahun dalam industri penyediaan makanan, malah berkepakaran meramu rempah ratus masakan. Beliau juga berpengalaman dalam khidmat rundingcara bagi majlis pekahwinan. Sebelum ini beliau adalah seorang Chef Execative di perhotelan dan perkapalan.

Pengarah Pemasaran dan Operasi
Norizan binti Idris
Mohd. Zulkarnain bin Alias

Berpengalamam dalam bidang pemasaran dan khidmat katering. Pakar rundingcara khidmat katering dan servis.

Pengarah Pentadbiran Restoran
Sharom bin Sukir

Berpengalaman mentadbir, mengurus restoran dan cafeteria.


Kami Merealisaasikan Impiann Anda 

No comments: