PENGURUSAN
LEMBAGA PENGARAH
Pengarah Urusan
Esah bte Ahmad
Esah bte Ahmad
Berpengalaman dalam penyediaan makanan lebih dari 12 tahun. Minat dalam bidang masakan diwarisi turun- menurun dari generasi sebelumnya. Sebelum ini,beliau mengusahakan restoran dan kantin Syed Kecil Bangsar (1990 - 2000)
Pengarah Pemasaran dan Perkahwinan
Gali bin Manaf
Gali bin Manaf
Berpengalaman lebih 20
tahun dalam industri penyediaan makanan, malah berkepakaran meramu rempah ratus
masakan. Beliau juga berpengalaman dalam khidmat rundingcara bagi majlis
pekahwinan. Sebelum ini beliau adalah seorang Chef Execative di perhotelan dan
perkapalan.
Pengarah Pemasaran dan Operasi
Norizan binti Idris
Mohd. Zulkarnain bin Alias
Berpengalamam dalam
bidang pemasaran dan khidmat katering. Pakar rundingcara khidmat katering dan
servis.
Pengarah Pentadbiran Restoran
Sharom bin Sukir
Berpengalaman mentadbir,
mengurus restoran dan cafeteria.
No comments:
Post a Comment